Virtuaalitalli / A sim-game stable - virtuaalihevonen / a sim-game horse

Tervetuloa Honkavuohon!

Niinhän siinä sitten kävi, että kun on pienestä asti ollut tekemisissä ravihevosten kanssa, ei niistä pääse eroon vaikka mikä olisi. Veri alkoi vetää yhä enemmän taukovuosien jälkeen raviradoille ja tuloksena oli se, että oli itsellekin ostettava muutama ravihevonen.

Honkavuo on loppukesästä 2017 perustettu täysin virtuaalinen ravitalli, joka sijaitsee kuvitteellisessa kunnassa Savon sydämessä. Tallin juuret löytyvät vuosilta jo useamman vuoden takaa jolloin minulla oli puolen kymmentä enemmän tai vähemmän aktiivisesti kilpallutta ravihevosta ja -ponia, mutta jotka sittemmin kuoppasin tauolle jäädessäni. Paluun jälkeen syksyllä 2016 keskityin lähinnä ratsusuokkeihin, mutta pian tallista löytyi pari ravuria, joiden myötä alkoi itää ajatus uuden ravitallin perustamisesta.

Tallin toiminta keskittyy lähinnä erilaisten ravihevosten kilpailuttamiseen ja toivottavasti aikaa myöten myös kasvattamiseen. Kahdesta tallista löytyy tilat noin 20 ravihevoselle, joista suurin osa kilpailee kärrylähdöissä ja pari yksilöä saattaa kokeilla montéakin. Tallista tullee löytymään niin suomenhevos- kuin lämminveriravureitakin, muutamaa ponia unohtamatta. Tallin läheltä löytyy myös tuhannen metrin pituinen ravirata, jolla tullaan ajamaan kilpaa satunnaisesti, mutta on kohtalaisen yleisessä harjoituskäytössä myös tallin ulkopuolisille valjakoille.

- Enni (VRL-09601)